uzbuđenje raste

Poznat je zaplet oko kojeg će se vrtjeti novi film o Bridget Jones

25.04.2024 u 14:44

Bionic
Reading

Godine 2001. Bridget Jones se predstavila svijetu, a na Valentinovo 2025. gledat ćemo četvrti nastavak. Od single cure postala je udovica, no romantičarka Bridget susrest će se s novim zabavnim izazovima

Obožavatelje romantičnih komedija oduševila je vijest da će uskoro moći uživati u novom nastavku filma o nespretnoj plavuši s čijim smo se neugodnim situacijama lako povezali. Tako šeprtljava i simpatična Bridget nam se svima brzo uvukla pod kožu, a nakon osam godina stiže još jedna avantura s omiljenom nam glavnom junakinjom!

Film bi trebao biti završen do Valentinova 2025. godine, a novo izvješće donosi glavni zaplet filma 'Bridget Jones Mad About the Boy'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako se u četvrtom filmu neće pojaviti omiljen nam Mark Darcy, novi film znači i nove likove.

S obzirom na to da je na kraju knjige autorice Helen Fielding Bridgetin suprug Mark preminuo, četvrti film sada usredotočit će se na život Bridget Jones nakon njegove smrti. Uklopit će se u to prelazak na online spojeve i njezino ljubav s mnogo mlađim udvaračem.

Smrt supruga i potraga za ljubavi preko aplikacija za spojeve nedavno je iskušala i Carrie Bradshaw pa će ljubiteljima ovih projekata biti zanimljivo povući paralelu između života dviju junakinja s početka stoljeća.

Iako je i Carrie upoznala zanimljive muškarce, nije joj se posrećilo da joj u život uđe Leo Woodall, 27-godišnji glumac koji je najavljen kao novi član glumačke postave filma o Bridget Jones. Unatoč razlici od 28 godina, Bridgetin novi ljubavnik bit će Leo, atraktivni mlađahni glumac o kojem smo mogli pročitati brojne hvalospjeve nakon angažmana u seriji 'Bijeli lotos' i 'One Day'.

'Bridget je samohrana majka koja se pokušava snaći u novom svijetu društvenih medija i aplikacija za spojeve nakon Markove smrti, tako da će sigurno završiti u škripcu', stoji u priopćenju u kojem doznajemo kako se i Hugh Grant vraća kao Daniel Cleaver, što znači da ćemo još jedanput moći uživati u ljubavnom trokutu, ali ovaj put između Bridgetinog starijeg ljubavnika i mlađeg novog muškarca.

75. dodjela nagrada 'oscar'

Objavljene su nominacije za Oscare, a ovako su izgledale holivudske ljepotice na dodjeli prije čak 20 godina

Pogledaj galeriju