KOD DANIELE TRBOVIĆ

Pjevač Marko Tolja priznao kako je kao klinac bio zaljubljen u Sanju Doležal

04.01.2020 u 19:59

Bionic
Reading

Gosti ovotjedne emisije 5.com s Danielom bile su dvije glazbene zvijezde, prvakinja Opere HNK-a u Zagrebu Valentina Fijačko Kobić i pjevač Marko Tolja, koji je otkrio kako je kalo klinac bio zaljubljen u stariju kolegicu

Riječki glazbenik priznao je kako za razliku od druge gošće emisije nikada nije pjevao opernu glazbu, ali se pohvalio kako je nastupio u mjuziklu 'Za dobra stara vremena' zajedno sa Sanjom Doležal i nekim od najuglednijih hrvatskih glumaca.

Kako je mjuzikl bio inspiriran najvećim hitovima Novih fosila, Tolja kaže kako mu pjesme nije bilo teško naučiti, a potom je uslijedilo još jedno njegovo priznanje.

'Bio sam zaljubljen u Sanju Doležal. Kad sam bio klinac, ona mi je uvijek bila slatka i simpa. Inače, ona to zna, već sam joj to rekao, dodao je sa smiješkom', navodi HRT na svojim internetskim stranicama neke od najzanimljivijih detalja emisije.

'Dakle, bio si zaljubljen u Sanju, a u mjuziklu ti je glumila profesoricu. Pa to je san svakog mladića', bocnula je Tolju Daniela.

TRADICIONALNA GLAZBENA MANIFESTACIJA

[FOTO] U katedrali sv. Vida na Trsatu održan koncert 'Božić je judi'

Pogledaj galeriju