JOHN LEGEND I CHRISSY TEIGEN

Ovom su fotografijom sve oduševili: Rijetkost je da se slavni njihovog kalibra ponašaju tako normalno

18.06.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Poznati američki glazbenik John Legend nikada nije krio koliko je ponosan na svoju suprugu, model Chrissy Teigen, a posebno otkako mu je nedavno podarila drugo dijete

'Znam da je Dan očeva, ali moram naglasiti da je moja supruga zaista nevjerojatna. Vodi me na večeru, ali i dalje je na majčinskoj dužnosti', napisao je popularni glazbenik John Legend ispod fotografije sa svojom Chrissy Teigen, a ono što je sve oduševilo je necenzurirana situacija novopečenih roditelja koja je sigurno poznata svim ženama koje su nedavno postale majke.

Naime, na fotografiji se jasno vidi kako Teigen izdaja mlijeko u bočice dok je istovremeno elegantno dotjerana za večeru sa suprugom. U brojnim komentarima ispod objave fanovi su ostali pozitivno iznenađeni i oduševljeni što se slavni par ponaša vrlo prizemno i prirodno.

First post-Miles date night!

Objavu dijeli John Legend (@johnlegend)

'Ovo je savršeno', 'Nikada nisam vidjela nekog toliko sretnog dok izdaja mlijeko', 'Ono što je zapravo izvrsno na ovoj fotografiji je to što se celebrityji njihova kalibra ponašaju toliko normalno', 'Ona je najbolja', 'Kakva žena', samo su neki od mnogobrojnih komentara.

  • +16
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, 32-godišnja Chrissy, bivši model vrlo je glasna oko brojnih tema o kojima se najčešće šuti, a osobito vezane za trudnoću, porod i oporavak od istoga. Chrissy, koja je nakon kćerkice Lune rođene 2016. godine nedavno rodila i sina Milesa, već je pisala o postporođajnoj depresiji, zatim je bez srama pokazala strije koje je dobila tijekom trudnoće.