SVIMA JE LAKNULO

Ovo je najbolji znak da oporavak Kate Middleton teče dobro

08.05.2024 u 14:26

Bionic
Reading

Nakon što je posljednjih mjeseci, otkako je princezi od Walesa dijagnosticiran karcinom, princ William smanjio svoje obveze i putovanja, maknuvši iz pretrpanog kalendara gotovo sve, stvari se polako vraćaju na svoje mjesto. William je ponovno preuzeo nove obveze, a njegovo najavljeno putovanje govori u prilog da se Kate dobro oporavlja od preventivne kemoterapije

Čak dva dana u komadu provest će idućeg tjedna princ William u Cornwallu, što će ujedno biti i njegovo prvi boravak preko noći van njihovog obiteljskog doma, otkako je Kate Middleton dijagnosticiran karcinom.

To je zapravo najbolji pokazatelj da oporavak, nakon preventivne kemoterapije, ide u najboljem smjeru i prema konačnom ozdravljenju.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Činjenica da mu je supruga puno bolje dala je Williamu vjetar u leđa, pa on sada ponovno može na sebe preuzeti mnogobrojne obveze, koje kao prvoj osobi do samog kralja dolaze 'u miraz'.

  • +6
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Alastair Grant/WPA Pool/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

U trenutku kada je Kate doznala za tešku dijagnozu karcinoma, William je otkazao sve obveze i događanja kako bi mogao biti uz bolesnu suprugu, ali i na raspolaganju njihovo troje djece, koja su majčinu bolest najteže prihvatila.

Kate i William cijelo su se vrijeme, koliko im god teško bilo, trudili olakšati situaciju za Georgea, Charlotte i Louisa, ne želeći da strahuju za majčin život.

kraljevske obaveze

Princ William snimljen u bijeloj kuti u sjeveroistočnoj Engleskoj

Pogledaj galeriju

Princ William sada može ostaviti suprugu i djecu na dva dana, a put u Cornwall postao je idealna prilika za to. Tamo će princ William noćiti sa četvrtka na petak, nakon čega se vraća kući svojoj obitelji.