'VOLIMO TE MASSIMALNO'

Otišao je prije mjesec dana: Na društvenim mrežama pokojnog Massima Savića objavljena srcedrapajuća poruka

24.01.2023 u 09:17

Bionic
Reading

Prije točno mjesec dana u Hrvatskoj i regiji je odjeknula vijest koja je mnogima napunila oči suzama. Legendarni glazbenik, kako su tada objavile njegova suprug i kćer, preminuo je u 61. godini, nakon kratke borbe sa teškom bolesti. Na njegovim službenim profilima na društvenim mrežama osvanula je tim povodom nova dirljiva objava

'Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mjesec dana. U svemu si tu. Pitamo se što bi mislio, što bi nam rekao svojim najljepšim glasom... A onda umislimo da znamo što želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi - tvoja publika, pišu, crtaju, dijele u spomen na tebe, prepoznao kao duboku emociju i podržao najtoplijim osmijehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvijek preselio direktno iz srca', piše u objavi.

'Od tuge koja će, svjesni smo, biti naš suputnik zauvijek, veća je samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo, tražimo te među zvijezdama. Ti možeš biti samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvijek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno', pisalo je za kraj uz Massimovu crno-bijelu fotografiju.

Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mjesec dana. U svemu si tu. Pitamo se što bi mislio, što bi nam rekao svojim...

Objavljuje MassimoPonedjeljak, 23. siječnja 2023.

Mnogi su u komentarima pisali kako ne mogu vjerovati da ga zaista nema. Podsjetimo, Massimo Savić je sahranjen 3. siječnja na Gradskom groblju u Zadru.

NA GRADSKOM GROBLJU

[FOTO] Tuga se nadvila nad Zadrom: Massimova voljena Eni slomila se u suzama na ramenu njihove jedinice Mirne

Pogledaj galeriju

Njegova kći Mirna ocu je posebnu počast odala i tako što je nosila naočale koje je Massimo imao na svom posljednjem i velikom koncertu u Areni Zagreb. Govorio je kako je to njegov životni koncert i priredio svojim obožavateljima nezaboravni glazbeni doživljaj.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX