BESKONAČNA LJUBAV

Ne krije sreću: Marko Pjaca objavio fotografije bajkovitog vjenčanja s dugogodišnjom djevojkom

05.06.2021 u 10:32

Bionic
Reading

Protekloga vikenda, hrvatski nogometni reprezentativac i i trenutni igrač Genoe CFC, na posudbi iz Juventusa, Marko Pjaca uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Marijom Pavičić, a sada je sa svojim brojnim pratiteljima na Instagramu odlučio podijeliti dijelić svadbene atmosfere

Srce 26- godišnjeg Marka Pjace osvojila je 27- godišnja fizioterapeutkinja iz Zagreba, Marija Pavičić. Par je prteklog vikenda svoju ljubav okrunio brakom, a poznati hrvatski reprezentativac na svom Instagram profilu sada je objavio nekoliko fotografija sa svojom voljenom.

Par se u subotu, 29. svibnja, vjenčao u Zagrebu, a detalji njihove svadbene ceremonije ubrzo su otkriveni na društvenim mrežama.

  • +2
Marko Pjaca i Marija Pavičić Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot Lucia Luque Akrap Instgram

Da u životu hrvatskoga nogometnog reprezentativca postoji posebna djevojka, počelo se nagađati u ljeto 2017. godine.

Prema fotografijama koje je 26- godišnji Pjaca odlučio objaviti na Instagramu, njegovi pratitelji imali su bolji uvid u vjenčani odabir mladenke.

Fizioterapeutkinja iz Zagreba koja je osvojila bivšeg igrača Dinama blistala je u uskoj vjenčanici s visokim prorezom na leđima, a pred oltar je stala s podužim velom koji je tijekom svadbenoga slavlja odlučila ukloniti.

Okruženi najmilijima, par se tijekom svadbenog slavlja upustio i u romantično puštanje lampiona, a uz objavljene fotografije Pjaca je samo dodao znak beskonačno uz emotikon lokota.

Markovi kolege s nogometnih terena, uz brojne druge pratitelje, iskoristili su priliku kako bi mu čestitali na izmjeni bračnih zavjeta.