OBZIRNI MLADENCI

Nakon napada o rastrošnosti oglasili se tek vjenčani Nicola Peltz i Brooklyn Beckham i otkrili da sav dobiveni novac doniraju Ukrajini

14.04.2022 u 21:16

Bionic
Reading

Našli su se na udaru javnosti i mnogi su smatrali da žive u paralelnom svemiru kada su usred ratne krize s kojom se nosi Ukrajina, organizirali svadbu na Floridi za koju su iskeširali 3,5 milijuna dolara. Međutim Nicola Pletz i Brooklyn Beckham sada su jednim potezom začepili usta svima koji su uopće imali potrebu komentirati njihove osobne životne odabire

Oko 3.5 milijuna dolara utrošeno je za vjenčanje obiteljske mezimice Nicole Peltz i najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham. Održavanje raskošnog vjenčanja i trošenje milijuna dolara u ovim trenucima, kada mnogi nemaju što za jesti, a paralelno i ne prestaje ruska invazija na Ukrajinu, zasmetala je mnogima, koji su svoje mišljenje odlučili podijeliti na društvenim mrežama, smatrajući da se novac mogao puno bolje potrošiti.

Nije dugo prošlo da se na ovu temu oglase novopečeni supružnici i svima začepe usta.

Naime, na vjenčanju su zamolili sve prisutne da im umjesto novca u kuverti i drugih darova, uplate sredstva u otvoreni fond za pomoć Ukrajini.

‘Moj otac već je pričao o toj temi u svom govoru na mom vjenčanju. Brooklyn i ja smo devastirani zbog svega što se događa u Ukrajini i zato nismo prihvatili darove na vjenčanju već smo sve goste uputili da doniraju na link koji vam stavljam u prilogu’, objasnila je 27-godišnja Nicola.

Inače, Nicolin otac američki je milijarder židovskog podrijetla. Vrlo je moćan biznismen te je godinama mudro ulagao i širio svoje poslovno carstvo. Danas je njegova vrijednost procijenjena na 2,3 milijarde dolara. Nelson je predsjednik američkog lanca brze hrane The Wendy's Company i član odbora američkog diva za distribuciju hrane Sysco. Također je investirao u tvrtke kao što su Heinz, Domino's Pizza, Tiffany & Co. i tvrtku za proizvodnju pića Snapple.

  • +43
Vjenčanje Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia