VIŠE NE ŽALI

Najvećoj pop zvijezdi slomio je srce pa nastavio dalje: 'Sada je sretan i u novoj vezi'

29.04.2024 u 19:59

Bionic
Reading

Između britanskog glumca i najveće pop zvijezde današnjice, Taylor Swift, nema zle krvi, iako mu je posvetila nekoliko, metaforama napunjenih pjesama na svom novom, 11. studijskom albumu

Kako je u razgovoru za američki People potvrdio izvor blizak Alwynu (33), glumac se osjeća dobro, fokusiran je na posao, a od raskida veze sa 14-strukom dobitnicom Grammyja započeo je novu.

'Izlazi i sretan je. On je sjajan tip i ni na koji način ne voli dramu. O bivšoj ne govori ništa loše. Bio je zaljubljen u nju, ali jednostavno nije išlo dalje', izjavio je.

Baš kao i Alwyn, 34- godišnja pop zvijezda nastavila je dalje pa je od prošlog ljeta u vezi s trostrukim prvakom Super Bowla, Travisom Kelcejem.

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa britanskim glumcem Taylor Swift počela je izlaziti 2016. godine sve do travnja prošle godine, kada su prekinuli svoju šestogodišnju vezu okrunjenu zarukama.

Alwyn i Swift trudili su se voditi život podalje od svjetla reflektora sve do prošle godine kada je procurila vijest o njihovom raskidu.

Čak nekoliko pjesama 11. studijskom albumu naslova 'The Tortured Poets Department' usredotočeno je na propalu šestogodišnju vezu Swift s glumcem iz serije 'Conversations with Friends', sa najočitijom 'So Long, London', u kojoj se referira na njihov dugogodišnji život u britanskoj prijestolnici.

Swift nije samo na posljednjem albumu svom bivšem partneru bacila rukavicu u lice, već je to učinila i na društvenim mrežama, 'lajkavši' na Instagramu objavu usmjerenu na njezine bivše partnere, poredane na ljestvici od najboljeg do najgoreg, sa 33- godišnjim Alwynom na samom dnu.