PUT PUTUJE...

Kolinda Grabar-Kitarović se javila s nove destinacije, a sve je popratila i novim fotografijama

21.04.2023 u 12:54

Bionic
Reading

Bivša predsjednica vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Često objavljuje fotografije sa svojih putovanja. Nedavno je posjetila Ukrajinu, a ovog tjedna je boravila u Irskoj

Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se s više fotografija iz Dublina gdje nije otišla privatno, 'puniti baterije' za novi poslovni angažan, nego je sudjelovala na Bloombergovoj konferenciji Gateway Europe na panelu o ulozi Europe u podijeljenom svijetu i nadilaženju prijetnji kibernetičkoj sigurnosti.

Sve je i ovog puta, zabilježila na Instagramu i Facebooku, a kao i uvijek, brojni pratitelji su pokazali oduševljenje svojim zanimljivim komentarima i emotikonima. Čestitaju joj, poručuju da je 'njihova predsjednica' kao i 'dika i ponos'. Nakon toga, Grabar-Kitarović je u novoj objavi vjernicima islamske vjeroispovjesti čestitala blagdan Ramazanskog Bajrama.

Inače, nakon što je bila veleposlanica RH u SAD-u, pa pomoćnica glavnog tajnika u NATO-u, ministrica vanjskih poslova i europskih integracija, a onda i predsjednica RH, Grabar-Kitarović na jesen dolazi u Split predavati na kolegiju Moderna diplomacija i odnosi s javnošću.

  • +3
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL