ništa od suradnje

Kad ego pobijedi: Chris Hemsworth otkrio kako mu je Costner 'ukrao' ulogu

01.05.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Australski glumac Chris Hemsworth najpoznatiji je po ulozi snažnog Thora, no umalo smo ga gledali u posve drugačijem scenariju. Ljubavnu priču koju je 40-godišnjak htio ispričati ipak će ispričati Costner koji tvrdi da je još uvijek dovoljno mlad

Kevin Costner glavna je zvijezda uspješne serije 'Yellowstone', a počinje se baviti i produkcijom te pokreće vlastiti studio na taktički odabranom mjestu. Kako se u blizini Nacionalnog parka Zion u Utahu ne nalaze slični objekti, filmski studio u St. Georgeu trebao bi biti pun pogodak za filmaše koji bi projekte željeli realizirati u tom kraju. No, već su mnogi svjesni velikog ega popularnog Costnera.

Ekipa serije 'Yellowstone' otvoreno je rekla da se glumca ne može opisati kao suradljivog te da ima 'svoje mušice', a o Costneru je progovorio i Chris Hemsworth koji tvrdi da mu je Costner 'ukrao' ulogu.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Hemsworth je otkrio da je bio u pregovorima za ulogu u filmu koji radi Kevin Costner te da se i njemu i supruzi Elsi Pataky jako svidio 'apstraktan i zanimljiv' scenarij, no ipak ništa od suradnje, a sve zbog Costnera koji je ulogu ipak odlučio dati samom sebi!

'Postojao je jedan film, scenarij koji sam pročitao i zavolio i bio sam kao: 'Želim to dobiti', a onda je netko rekao: 'Kevin Costner ima tu ulogu.' Proveo sam sat vremena neki dan pokušavajući ga uvjeriti, a on je rekao: 'Radim to, mali.' Nije upalilo. Nisam dobio ulogu', prenose strani mediji.

O cijeloj se priči oglasio i Costner, još uvijek ne otkrivajući o kojem je filmu riječ.

'To je ljubavna priča, ali dokle god sam dovoljno mlad da je igram, igrat ću je. Chris će morati pričekati svoj red', rekao je dodavši: 'Hemsworth' je tako zgodan i tako je dobar. Morat će pronaći svoju vlastitu ljubavnu priču. Drago mi je da mu se ova sviđa, ako dođem do trenutka da mislim da ne bih to mogao učiniti, ja bih mu pružio ruku. On je sigurno jedan od naših velikih vodećih ljudi u ovom trenutku.'

UPS

Nezgode se događaju i najboljima: Kevin Costner napustio restoran mokrih hlača

Pogledaj galeriju