vječno mladolika

Ivana Vrdoljak Vanna slavi svoj veliki dan, šogorica Eva Višnjić joj poručuje da joj dobro stoje godine

01.09.2022 u 15:51

Bionic
Reading

Jedna je od žena koje su obilježile domaću glazbu i ostavila trag u domaćoj sceni. Iza naše ponajbolje vokalistice je tri desetljeća uspješne karijere, hvaljenih albuma i nezaboravnih skladbi, ali i stabilan obiteljski život. Danas obilježava 52. rođendan, a te godine malo tko bi joj dao

'Give me 5 i još dvije. Slobodno pretjerujte. Hvala vam', poručila je Ivana Vrdoljak Vanna uz slavljeničke fotografije na Instagramu gdje joj pristižu čestitke sa svih strana. Lijepe želje uputili su joj NIna Badrić koja joj je poručila 'da joj godine idu unazad', Barbara Kolar, Ivana Plechinger i brojni fanovi. Sestra njezinog supruga, Andrije Vrdoljaka, Eva Višnjić, poručila joj je: 'Dobro ti stoje' (nadovezujući se na Vanninu objavu).

Za mnoge je Vanna utjelovljenje elegantne, sofisticirane žene s uvijek svježim i mladenačkim izgledom. Često sudjeluje u u modnim kampanjama, a kao tajnu vrhunskog izgleda navela je šetnju, vježbu i pravilnu prehranu. Izjavila je da voli kuhati i jesti pa se 'zato često odriče i onoga što voli, te tako pazi na kilograme'.

Za sebe je rekla da je 'više mangup nego dama' i da vjerojatno zato, 'među svojim cipelama najviše voli motociklističke čizme stare više od dvadeset godina te uglavnom ne izlazi iz kuće, a da na glavu ne stavi šiltericu koja, rekli su joj, već ima vintage vrijednost'. Sa suprugom Andrijom čini jedan od najdugovječnijih domaćih parova, a vjenčali su se 1998. godine. Pjevačica svoju privatnost voli čuvati za sebe i nemamo je prilike često viđati s djecom u javnosti. Ipak, nekoliko puta je na javnim događajima fotografirana u društvu kćeri Jane i sina Luke.

Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX