odvažan i upečatljiv

I slavne Hrvatice imaju svoj komentar na karizmatičnog Talijana, pobjednika Eurosonga: Jedna mu predviđa veliku svjetsku karijeru, a ima i onih kojima je bezvezan

25.05.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Uz pobjedu na netom održanom Eurosongu, energičan i vatren nastup u Nizozemskoj donio je Damianu Davidu, frontmenu talijanske rock grupe Måneskin, status novog seks-simbola. Žene diljem svijeta pregledavaju njegove dosadašnje videosnimke, guglaju sve o njegovom životu, a o njemu imaju mišljenje i slavne Hrvatice

Jednim je nastupom začarao žene svih uzrasta, a njegovom šarmu ne mogu odoljeti čak ni neki muškarci. Jedinstvene karizme i magnetske privlačnosti, frontmen grupe Måneskin, koja je pobijedila prema glasovima publike na Eurosongu, posljednjih dana glavna je tema razgovora na hodnicima tvrtki, u kafićima, supermarketima, ali i na društvenim mrežama.

Tako je Ella Dvornik u Instagram storyju komentirala njegovu pojavu. 'Za dobrim konjem prašina se diže. Uvijek i zauvijek. To je pravilo za sva vremena', smatra blogerica.

Pjevačica pop grupe Magazin Andrea Šušnjara kratko je pored fotografije rock frontmena napisala: 'Ne uzimajte to za ozbiljno.'

Bojana Gregorić Vejzović se pak za komentar da je 'na prvu podsjetila na Damiana' zbog svog kostima i šminke u predstavi 'Obavezan smjer', inače autorskom projektu njezinog supruga Enesa Vejzovića, našalila da joj je to 'najljepši kompliment ikada'.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

I dok većina žena hvali izgled 22-godišnjeg Talijana, ima onih koji njime nisu oduševljeni. Među njima je Mirna Maras Batinić. 'Evo, ja ne znam, možda ne vidim dobro. To je lik o kojem svi pričaju? Žene poludjele. Lastane, je li sa mnom sve u redu ako kažem da je bezvezan?' napisala je voditeljica 'Binga'.

Njezina kolegica Tončica Čeljuska izrazila je drukčije mišljenje o talijanskom rokeru i 'najavljuje' njegovu veliku slavu. 'Štreberica kakva jesam, i zaljubljena u sve talijansko, zapratila sam pobjednika Eurosonga Damiana na svim platformama. Neodoljiva kombinacija arhetipskih rokera Bowieja i Morrisona, a ima malo i Jaggera. Predviđam mu svjetsku karijeru', poručila je.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia