zabavlja fanove

Furao je zanimljive frizure: Saša Lozar pokazao kako je izgledao kao tinejdžer

16.05.2023 u 14:07

Bionic
Reading

Jedan od naših najboljih vokalista i radijski voditelj na sceni je već dugih 18 godina. Svoju je glazbenu karijeru započeo u showu Story Supernova, pa se nastavio glazbeno razvijati kroz boy band Saša, Tin i Kedžo. No sad možemo vidjeti kako je izgledao prije slave

Saša Lozar iščupao je iz albuma 'stare' fotografije na kojima ga se može vidjeti iz nekih davnih vremena, a posebnu pažnju privlači njegova kosa.

'Sretna 25. godišnjica mature svima koji slave!', opisao je prizore, a naravno ni ovog puta nisu izostale usporedbe sa slavnim američkim pjevačem, Nickom Carterom. Jednom prilikom se pričajući o djetinjstvu prisjetio da je, kad je bio mali, svaka kazeta koju bi tadašnji Jugoton izbacio van, morala biti u njegovoj kutijici s kazetama - od Olivera, Biijelog dugmeta, Novih fosila, Lepe Brene, Alena Slavice, Arsena Dedića.

Turbo Limach Show, uz koji su mnogi odrastali, bio je prvi show u kojemu je pjevač sudjelovao. Kako je živio u Laduču, pamti posjete Zagrebu 'na hamburger na Trg i nezaobilazni posjet tadašnjoj pizzeriji Corso na uglu Gundulićeve'. U Zagreb se doselio 2005. godine, a priznao je da mu je 'osamostaljenje bilo najteže, jer je tada dosta bio dosta ovisan o svojima, a doma su ga mazili i pazili, pogotovo baka'.

  • +3
Saša Lozar Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo / CROPIX