snježne radosti

Ecija, Natali i Ljupka javile se sa skijanja, Tončica Čeljuska stala u njihovu 'obranu': 'Divno da obitelji mogu s djecom u Alpe na čisti zrak'

03.01.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Brojni Hrvati, a među njima su i naši poznati, nakon Nove godine odlaze na omiljenu zimsku, snježnu razbibrigu. Ovo razdoblje u godini tradicionalno je rezervirano za odlazak na poznata skijališta, a naše zvijezde već uživaju na različitim destinacijama. Jedno od omiljenih lica na HRT-u, urednica i voditeljica emisije 'U svom filmu' dala je svoj osvrt na tu temu

Nakon proslave Nove godine, brojna poznata lica uputit će se na skijaške staze. Neki od njih već su stigli na svoja odredišta, a njihove fotografije pokazuju koliko uživaju na snježnim padinama i na svježem planinskom zraku i suncu.

I dok je Natali Dizdar pokazala samo fotografiju na kojoj pozira zagrljena sa zaručnikom Williamom Pergeom negdje među planinama, Ljupka Gojić Mikić već nekoliko dana se pratiteljima na Instagramu javlja fotografijama i zanimljivim snimkama iz skijaške regije Alta Badia u jugoistočnom dijelu Južnog Tirola.

Ecija Ojdanić također već neko vrijeme uživa na skijanju. Prije nekoliko dana je objavila da je stigla u društvu sina, prijateljice i njezinog sina te da su tamo dočekali 2023. godinu. No kako uvijek postoje 'dežurni kritičari' svega na društvenim mrežama i oko nas, kojima 'smetaju' tuđi odlasci na skijanje, Tončica Čeljuska je svoju najnoviju objavu posvetila takvima..

'Kada dođe dan kada se prestanemo čuditi i brojiti koliko Hrvata ide na skijanje i koliko to košta - bit će to znak da smo postali zemlja prosperiteta ! Odlazak na skijanje s djecom ili putovanje u inozemstvo barem jednom godišnje trebao bi biti civilizacijski minimum koji bi velika većina trebala doseći ukoliko to želi', piše urednica i voditeljica i nastavlja:

Kada dođe dan kada se prestanemo čuditi i brojiti koliko Hrvata ide na skijanje i koliko to košta - bit će to znak da...

Objavljuje Tončica ČeljuskaPonedjeljak, 2. siječnja 2023.

'Pa divno da obitelji mogu s djecom u Alpe na čisti zrak, naučiti klince skijati. Pa tako smo dobili Janicu i Ivicu. Ili im pokazati Disneyland u Parizu. Ovo upiranje prstom u one koje to uspiju, promovira nekulturu zavisti! Iz godine u godinu isto', poručila je putem Facebooka.

  • +9
Tončica Čeljuska Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić