NOVOPEČENI RODITELJI

Domaća glumica i brat Jelene Veljače ne kriju sreću: Dan žena obilježili prvom fotografijom svoje mezimice

08.03.2021 u 19:21

Bionic
Reading

Glumica Ana Vučak i scenograf Ivan Veljača prije 11 dana postali su roditelji djevojčice imena Juli. Radosnu vijest s javnošću je podijelila Ivanova sestra, glumica, redateljica i aktivistica Jelena Veljača

'Prije 11 sana na svijet je došla jedna predivna djevojčica i učinila mamu i tatu najsretnijim ljudima na planeti', napisala je domaća glumica ispod fotografije na kojoj sa suprugom, scenaristom Ivanom Veljačom, pozira u društvu prinove.

Svoju objavu kojom je javnosti po prvi put predstavila svoju djevojčicu, Ana Vučak Veljača iskoristila je kako bi svima zaželjela sretan Dan žena, a svojoj djevojčici se obratila sa željama da uvijek bude sretna i snažna žena, danas i zauvijek.

Priliku da paru čestitaju na dolasku prinove iskoristili su njihovi brojni kolege. Glumica Marijana Mikulić prokomentirala je kako tata na fotografiji izgleda kao da će se rasplakati, na što joj je Ivan odgovorio da to čini od samog početka.

Čestitkama brojnih pridružila se i Viktorija Rađa, bivša Miss Dalmacije i supruga košarkaša Dine Rađe, istaknuvši kako je i sama rodila 26. veljače.

  • +5
Ivan Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Ivan je uspješan scenograf i uspješan glazbenik koji uredno održava ove svoje dvije kreativne stane. Radio je na brojnim TV serijama i filmovima, od kojih se posebno ističe rad na planetarno popularnoj ‘Igri prijestolja’ za koju kaže da mu je bilo super iskustvo. Svojedobno je bio aktivan u bendu Skaut, a imao je i brojne druge glazbene projekte.

Njegova ljubavna priča s Anom Vučak počela je prije više od pet godina, a da nisu samo kolege, prvi su put pokazali na Pulskom filmskom festivalu 2015. godine. Ivan je tada osvojio Zlatnu Arenu za najbolju scenografiju u filmu 'Takva su pravila'. Ljubav su okrunili romantičnim vjenčanjem u veljači 2018. godine. U rujnu prošle godine se doznalo da će postati roditelji.