šali se na vlastiti račun

Bojana Gregorić Vejzović sprema se na veliku promjenu nakon 15 godina: 'Razina stresa - nemjerljiva'

17.05.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Prema istraživanjima preseljenje odnosno selidba je pri samom vrhu najstresnijih životnih događaja. Odlazak u nepoznato iz mjesta u kojem se najviše boravilo, ispadanje iz vlastite rutine svima izaziva strah i stres. Kroz to zadnjih dana prolazi i naša glumica Bojana Gregorić Vejzović

Bojana Gregorić Vejzović jedna je od rijetkih sretnica u Zagrebu čiji dom nije značajnije stradao u potresu. No nakon njega uslijedili su briga, panika i strah, a kasnije i poplava. U podrumu njezine zgrade skupilo se 20 cm vode. Rekla je da je to iskustvo dobar primjer za to koliko je važno ulagati i brinuti se o svojoj nekretnini, izvan okvira stana, jer 'nekretnine čini i briga o krovu, kao i ulaganje u podrume'.

'Ne, nemam outfit za pohvaliti se nego mollbu za eventualno razumijevanje unaprijed ako počnem gristi svoje sugrađane u dućanu ili slično. Selidba nakon 15 godina, razina stresa nemjerljiva', poručila je u svojim videima na kojima se vidi kako pakira knjige.

Bojana će sa svojom obitelji ostati u širem centru. 'Mogu primijetiti da su ta izazovna vremena osim panike, brige, ljutnje ili tuge izazvala u ljudima i veliku empatiju i altruizam. Trudim se u svakom trenutku i pronaći neki tračak sreće. U ovakvim vremenima sretan si jer si zdrav i imaš mogućnost zaraditi za kruh, a, opet, nada je ta koja daje vjeru u bolja vremena, za koja se nadam da nam slijede', izjavila je ranije za Jutarnji list.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL