BILA JE Na misiji

Bojana Gregorić Vejzović otputovala izvan Hrvatske, ali ne da bi se odmarala već pomagala

05.12.2019 u 12:15

Bionic
Reading

Glumica je boravila nekoliko dana u jordanskom kampu Zaatari na samoj granici sa Sirijom. Prepuna emocija i dojmova ondje se kao UNICEF-ova ambasadorica družila sa sirijskim izbjeglicama, a s djecom se igrala i učila engleski jezik. Vrlo dirljive scene sa svog novog putovanja koje će dugo pamtiti i zasigurno ostaviti velikog traga na njoj, odlučila je pokazati svima

'Današnje misli zahvalnost i poniznost! Među djecom i ljudima koji su izgubili sve osim osmijeha i nade! Zdravi smo i imamo krov nad glavom, onda trebamo uzviknuti: 'Hvala ti živote!', poručila je Bojana Gregorić Vejzović u jednoj od svojih objava iz izbjegličkog kampa onima koji je prate na Instaramu gdje je poprilično aktivna.

U jednom od najvećih izbjegličkih kampova u svijetu živi 80 tisuća sirijskih izbjeglica. A mnoga djeca koja su rođena ovdje nikad nije vidjela život izvan bodljikave žice. Nikad nisu bila u centru Jordana. Bojana je provela vrijeme s njima i pokazala kako izgleda njihov život, podijelila snimke jedne sasvim drukčije stvarnosti.

Bojana je letjela u Jordan presjedajući u Istanbulu, gdje je iskoristila priliku za kratko razgledavanje i fotografiranje pred džamijom.