uvijek spreman na šalu

Baby Lasagna sve nasmijao šalom s djevojkom: 'Elizabeta mi kupuje kremu za hemoroide'

30.04.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Baby Lasagna nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak 7. svibnja, a uoči velike večeri, opušta se šalama na Instagramu

Baby Lasagna u kratkom je roku postao miljenik nacije te svoje obožavatelje redovito oduševljava na društvenim mrežama simpatičnim isječcima iz života i šalama.

Sada je na Instagram Storyju podijelio fotografiju, točnije meme na kojem se malena mačka skriva iza velike, iznad koje stoji natpis 'Elizabeta mi kupuje kremu za hemoroide', dok kraj male piše '28-godišnji ja'.

Ovom objavom još je jednom nasmijao fanove te pokazao kako se zna šaliti na račun sebe i svoje djevojke Elizabete Ružić.

Upravo je ona njegova velika podrška te jedna od najzaslužnijih za popularnost 'Rim Tim Tagi Dima' jer je režirala popularni spot u Istri. Elizabeta je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Ovo mi je jedna od najdražih aktivnosti - photosessions s Elizabetom. Ponekad traju duže nego što bih htio, a Elizabeta zna biti zahtjevna fotografkinja, ali svejedno je volim', napisao je nedavno Baby Lasagna, podijelivši kako izgleda fotkanje i snimanje s njegovom dugogodišnjom djevojkom.

Osim što uživa u fotkanju s Elizabetom, Marko Purišić je posljednjih tjedana pokazao i poduzetnički duh te prvo lansirano kolekciju majica s likom mačaka izvezenih u čipki te slikovnicu na hrvatskom i engleskom jeziku naziva 'Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo'.

  • +2
Baby Lasagna u švedskom veleposlanstvu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL