PJEVAČ OTKRIO

Zbog Gibonnija se može ostati i bez posla

05.04.2016 u 12:01

Bionic
Reading

Splitski pjevač Zlatan Stipišić Gibonni, koji je u subotu napunio zagrebački Trg bana Jelačića, i spričao je u inMagazinu kako je jednom svom obožavatelju priuštio ostajanje bez posla

'Upoznao sam jednoga mladića iz Zadra koji je bio na brodu i imao savršenu plaću. Čuo je pjesmu 'Ej vapore', rasplakao se, iskrcao u Africi i došao doma. I ostao bez posla', ispričao je Gibonni u 'inMagazinu' i priznao kako je zbog toga imao grižnju savjesti.

Popularni pjevač kaže kako ga mladić nije optuživao, nego mu je samo pričao koliko mu je ta pjesma draga i koliko mu znači, no njega je mučilo to što je učinio čovjeku.

'Uopće nemaš na pameti da će to tako djelovati na nekoga', kaže pjevač, a mladiću je, sa srcem punim sažaljenja, rekao: 'Nije ti to baš bilo... mogao si ugasiti radio.'

Gibonni je otkrio i zanimljiv detalj o 'Cesarici', velikom hitu kojim je počela njegova suradnja s Oliverom, a koju je napisao u dahu.

'Mislim da sam je napisao u 20 minuta. Nisam se nešto silno trudio, nego je tako izašla i nisam kasnije ništa mijenjao', kaže Gibonni, a da nema glazbenog talenta, kaže, radio bi na groblju. Naime, poznati je pjevač stručni radnik za estetsku obradu kamena, pa bi mu zanimanje bilo upisivanje imena pokojnika na vaze.