MAJA VUČIĆ I GITA HAJDARHODŽIĆ

Prvi zajednički nastup na rođendanskom slavlju

14.12.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Na proslavi 70. rođendana UNICEF-a koja se 11. prosinca održala u Zagrebačkom kazalištu mladih, prvi put zajedno na pozornici zapjevale su mama Maja Vučić i kći, devetogodišnja Gita Hajdarhodžić, koja se, priznala je nekadašnja Divasica, bolje od mame snašla s mikrofonom u ruci. Za tu su prigodu bile i modno usklađene zahvaljujući modnoj kući Envy room čije su haljine odabrale

Nekadašnja pjevačica, danas psihologinja, Maja Vučić već je deset godina UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, a i svoju jedinicu Gitu u taj je angažman spontano uključila od njezina rođenja. Ovog vikenda za Maju i devetogodišnju Gitu bila je posebna večer, proslava 70 godina UNICEF-a u zagrebačkom ZKM-u, gdje su prvi put zajedno nastupile u javnosti zapjevavši 'Somewhere over the rainbow'.

'Gita je dijete koje je od svoje majke i oca naslijedilo samo najbolje. Pjeva u Zvjezdicama već godinama, nastupi su joj prirodna pojava, snašla se odlično i neku večer, ma čak bolje od mene', iskreno će Maja. Osim pjevanja, Gita se snalazi i u sinkronizaciji crtića. Naime, svoj glas je ove godine dala  glavnoj junakinju u crtiću 'Blagi fantastični gorostas'.

A o svojih deset godina ambasadorstva u UNICEF-u Maja kaže kako je ponosna što je mogla biti svjedokom brojnih humanitarnih akcija koje su itekako poboljšale uvjete života djece u Hrvatskoj.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Ivan Vrdoljak na proslavu rođendana UNICEF-a došao je sa suprugom i djecom. Rekao je da je dugi niz godina povezan s projektima Društva Naša djeca i UNICEF-a, a i privatno čak kao njihov 'Čuvar djece'.

Gita i njena mama Maja Vučić u eNVy room haljinama ?? #unicef #majavucic #blacklacedress

A photo posted by eNVy room (@envyroom) on