ALBUM U PRIPREMI

Nova glazbena poslastica Marka Tolje

22.10.2016 u 12:33

Bionic
Reading

Nova suradnja riječkog pjevača Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a rezultirala je snimanjem albuma koji bi se na tržištu trebao pojaviti u prosincu. Riječ je o obradama poznatih pop i rock pjesama, koje su dobile novi, swing prizvuk

U prosincu bi svjetlo dana trebao ugledati novi nosač zvuka, nastao u zanimljivoj suradnji pjevača Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a, koji su jučer završili sa snimanjem istog. Na albumu bi se trebalo naći jedanaest redom poznatih rock i pop pjesmama, u sasvim novom i neprepoznatljivom aranžmanu.


Album Marka Tolje i Jazz orkestra HRT-a, s obradama rock i pop pjesama izići će u prosincu

Kako zvuče 'Teške boje', 'Blago onom tko te ima', 'Bitanga i princeza' ili 'Ja volim samo sebe', bit će zanimljivo poslušati, budući da su, zahvaljujući Jazz orkestru HRT-a, dobile swing prizvuk. 'Toliko sam sretan! Ovo je još jedna kvačica pored snova koje sam htio ostvariti, a to je snimiti punokrvni swing album s jednim ozbiljnim Big Bandom', rekao je nakon završenog snimanja Marko Tolja.

Za sve nestrpljive, koje zanima kako će sve to zvučati, HRT je na svojem Facebook profilu Glazba HRT-a objavio mali isječak iz glazbenog studija.