CETINSKI SLAVI

'Neka načela su mi jednom bila poljuljana, ali...'

01.06.2016 u 16:07

Bionic
Reading

Naš slavni pjevač danas slavi svoj 47. rođendan, a na mnogobrojne čestitke na Facebooku nije ostao bez zahvale. Ovaj put u zafrkantskom stilu

Nakon uspješne  glazbene turneje, druge sezone showa The Voice, nedavnog odmora sa suprugom i kćerkom u Rovinju 47. rođendan Tonyju Cetinskom zasigurno prolazi u jednako pozitivnoj atmosferi. Rođendanske čestitke na Facebooku stižu sa svih strana, a jedinstveni Cetinski zahvalio je svima videom na koji su poneki podigli obrve, a drugi se možda dobro nasmijali.

Kako stvari stoje, čini se da je Tony trenutačno zadovoljan sobom i svojim životom. Promijenivši posljednjih mjeseci neke životne navike izgleda bolje no ikad, a zdrav način života uključuje i redovite posjete teretani. U svemu tome svoj doprinos zasigurno ima i njegova supruga Dubravka, o čemu je prošle godine i sam rekao nekoliko riječi.

'Biti brutalno iskren, brutalno voljeti i biti voljen – nešto je što ne nestaje stupanjem u brak nego bismo to trebali imati u sebi puno ranije u životu. Moram priznati da su mi neka moja načela u jednom trenutku života bila poljuljana, ali kad netko tko je pokraj nas poštuje ono što jesmo i, uza sve to, na površinu izvuče ono najbolje iz vaše duše – to je za mene ljubav, čovječnost i partnerstvo', ispričao je Tony prošle godine za Story.

Kako je Cetinski zahvalio prijateljima i obožavateljima na čestitkama, pogledajte na ovom linku