'SUZE NAM STALE NA PUT'

Massimo i dalje na vrhu HR TOP 40

02.07.2013 u 11:44

Bionic
Reading

U tjednu od 24. do 30. lipnja, pjesma 'Suze nam stale na put' bila je omiljeni odabir glazbenih urednika diljem zemlje. Softverski sustav PlayKontrol koji za Institut hrvatske glazbe prati 80 radijskih postaja zabilježio je kako je Massimov novi singl emitiran na čak 40 radijskih postaja

Još jednom, Massimo je novim singlom oduševio mnogobrojnu publiku, a evo što nam je i on rekao o upjehu pjesme: 'Moram reći kako nisam iznenađen. Kada smo prvi put stavljali glas na pjesmu, Predrag Martinjak - Peggy, autor pjesme rekao mi je - ajmo malo pauzirati. Toliko nas je jako pjesma emotivno dirnula da sam bio siguran, ako je kod nas dvojice u procesu stvaranja izazvala takvu emociju, da će vjerojatno takvu emociju izazvati i kod publike. Jako sam sretan gitarama koje sam odsvirao, ali i s najnovijim videouratkom napravljenim pod redateljskom palicom Radoslava Jovanova - Gonza čiju ćemo premijeru imati prilike vidjeti za dan, dva'.

Massimo - 'Suze nam stale na put'

Jednom u životu', pjeva nam Tony Cetinski koji se sa sedmog mjesta popeo na drugo. Treće mjesto za sebe su rezervirali rokeri koji su ovom listom vladali punih osam tjedana. Naravno, riječ je o Parnom valjku i pjesmi 'Samo da znaš'. U prvih deset još se nalaze: Davorin i Bogovići - 'Nizbrdo od ljubavi', Natali Dizdar - 'Grijeh', Hladno pivo - 'Na ovim prostorima', Oliver Dragojević - 'Moje lipo', Opća opasnost - 'Nenapisana stranica', Vatra - 'Bilo je dobro dok je trajalo', Thompson - 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova'.

Na listu najslušanijih 40 pjesama u hrvatskom radijskom eteru svoje mjesto pronašla su i četiri noviteta. Željko Bebek nam pjeva 'Gdje sam bio', Flyer je u eter pustio pravi ljetni singl ljubavne tematike - 'Ruke', Mark Marku na listu je ušao svojim drugim po redu singlom 'Slomila si srce', a Kemal Monteno listi se pridružio pjesmom 'Ubija me'.