s razlogom

Slavna plavuša ne boji se izazovnih haljina, ali s ovom je ukrala je svu pozornost

15.05.2024 u 11:16

  • +12

Heidi Klum

Izvor: Profimedia / Autor: Boyer David/ABACA / Abaca Press / Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / JM HAEDRICH / Sipa Press / Oleg Nikishin / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Na otvorenju ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu svu pažnju ukrala je manekenka Heidi Klum koja se pojavila u besprijekorno glamuroznom crvenoj haljini, a mnogi su se odmah složili da slavna plavuša izgleda bolje no ikad

Heidi Klum možda je svjetski poznata manekenka, no kada je riječ i pojavljivanju na crvenom tepihu ona izgleda kao da je stigla ravno iz Hollywooda. A više nego vjerno to pokazuje stajling koji je pokazala na otvorenju 77. Filmskog festivala u Cannesu kojeg je obilježila premijera igranog filma 'Le deuxieme acte'/'The Second Act'.

Crveni tepih prostrt u Palais des Festivals u Cannesu u Francuskoj bio je ispunjen svjetskim zvijezdama i obožavateljima željnimvidjeti svoje omiljene zvijezde. A Heidi Klum, poznata po svojim modnim izdanjima, nije razočarala na ovom prestižnom događaju.

Slavna 50-godišnja manekenka se pojavila u odvažnoj, volumioznoj crvenoj haljini skupljenoj u struku te s viskom prorezom koji je otkrivao njezine vitke noge ispod luksuzne svilene tkanine koja je padala oko nje.

Haljina koju je nosila Heidi djelo je libanonskog brenda Saiid Kobeisy, iz h aute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2024. Kreacija se isticala zaobljenim, srcoliko oblikovanim naglašenim dekolteom, dojmljivom slojevitošću te hrabrim prednjim prorezom. Stajling je Heidi upotpunila sjajnim, srebrnim salonkama špic vrha, a kosu je pustila da slobodno pada ukrašena ležernim valovima.

heidi klum

Ovakve haljine hit su svakog proljeća, a lijepa plavuša pokazala je njihovo najizazovnije izdanje

Pogledaj galeriju