proljetni skincare

Proljetni must-have beauty proizvodi koje možete pronaći na jednom mjestu

28.03.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Douglas parfumerije su pripremile posebne pogodnosti ususret proljeću

Proljeće donosi novi početak i promjene, a s njim dolazi i želja za osvježenjem beauty i skin-care rutine. Ususret toplim i sunčanim danima koje jedva čekamo dočekati na otvorenom, istražili smo najnovije trendove i must-have beauty proizvode koji će vas inspirirati i koje ćete poželjeti u svojoj kolekciji.

Nudeći širok asortiman brendova, od najpoznatijih svjetskih do ekskluzivnih i inovativnih beauty proizvoda koji su tek zakoračili na scenu ljepote, Douglas parfumerije ističu se kao jedinstvena beauty destinacija. Nerijetko nas tamo dočekaju i super popusti, a dobra vijest je da 29. ožujka u Douglas parfumerijama vrijedi odličan popust od 15% na gotovo sav asortiman, pa ćete svoje omiljene proizvode moći pronaći po posebnim cijenama.

Jedan od ključnih elemenata proljetne beauty rutine je zaštita od sunca. Douglas Collection Sun Face Cream SPF 30 je 2u1 proizvod koji istovremeno štiti i njeguje kožu vašeg lica. Ova lagana krema pruža visoku zaštitu od štetnih sunčevih zraka, dok istovremeno hidratizira vašu kožu, čineći je glatkom i sjajnom.

Kada poželite dodati malo boje vašem make-up izgledu, Benefit Cosmetics ChaChaTint Lip & Cheek Stain je pravo rješenje. Ovaj toner za usne i lice pruža prirodni, osunčani look, savršen za proljetne dane. Uz njegovu dugotrajnu formulu, možete biti sigurni da će vaš make-up ostati postojan i svjež tijekom cijelog dana.

Niche parfemi trenutačno su izuzetno popularni, što nije čudno s obzirom na dugotrajnost i osjećaj luksuza koji pružaju. XERJOFF Erba Pura Eau de Parfum je apsolutni must-have, a sadrži osvježavajuće note agruma i cvijeća, savršeno uravnotežene sa senzualnim notama drveta. Ovaj parfem nije samo još jedan proizvod u vašoj beauty rutini, već vam pruža priliku da izrazite svoj jedinstveni stil i ostavite nezaboravan dojam gdje god krenuli.

Njega kose također igra važnu ulogu u proljetnom razdoblju, kada često posežemo za dodatnim proizvodima i serumima koji pružaju otpornost na vanjske utjecaje. The INKEY List Hyaluronic Acid Hydrating Hair Treatment je serum za njegu kose koji osigurava intenzivnu hidrataciju te obnavlja suhu i oštećenu kosu. Zahvaljujući svojoj laganoj formuli, ovaj serum ostavlja kosu sjajnom i zaglađenom.

Osim za žene, Douglas parfumerije nude širok asortiman proizvoda i za muškarce koji posebnu pažnju pridaju njezi i održavanju svog izgleda. Kada je u pitanju njega brade, Rituals Beard Shaper je nezamjenjiv. Ovaj serum ne samo da oblikuje i omekšava dlake brade, već istovremeno njeguje i revitalizira kožu ispod nje, pružajući potrebnu zaštitu i hidrataciju.

Ususret proljeću, Douglas parfumerije su pripremile popust za svoje vjerne kupce. 29. ožujka iskoristite poseban popust od 15% na gotovo sav asortiman. Popust u parfumerijama vrijedi za sve Douglas Beauty Card članove, a na douglas.hr za kupnju iznad 30 eur. Douglas Beauty card članove očekuju i dodatne pogodnosti, ovisno o iznosu potrošnje. Ne propustite priliku za osvježenje vaše beauty rutine i osigurajte si must-have proljetne beauty proizvode po posebnim cijenama.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Douglas Hrvatska.