VJENČANJE UMARA I NADE KAMANI

Ovo je vjenčanica o kojoj svi govore; pogledajte je iz svih kutova

05.05.2024 u 17:08

Bionic
Reading

Na jugu Francuske u čak četiri dana održano je grandiozno vjenčanje osnivača brenda Pretty Little Thing, Umara Kamanija i manekenke Nade Adelle. A osim o iznosu koji je potrošen, a riječ je o iznosu većem od 20 milijuna eura, pričalo se o vjenčanici lijepe Nade

Slavlje je počelo u četvrtak, partyjem dobrodošlice za sve goste, u petak je održano vjenčanje s brojnim zvijezdama, potom u subotu bilo održano i tradicionalno indijsko vjenčanje, a sve će završiti danas opuštenim roštiljanjem.

Da je uistinu riječ o vjenčanju za pamćenje govore i brojni poznati, predvođeni Naomi Campbell, koji su stigli na jug Francuske, a okupljene su, između ostalih, zabavljali svojim glasovnim sposobnostima Mariah Carey i Andrea Bocelli.

A ono o čemu se ne prestaje pričati vjenčanica je koju je za tradicionalno vjenčanje održano u hotelu du Cap-Eden-Roc odabrala lijepa Nada Adelle. Riječ je o remek djelu s potpisom francuske kuće Dior koju je samo za nju kreirala Maria Grazia Chiuri.

Iako je dizajnerici dala otvorene ruke, mladenka je ipak imala jedan zahtjev, a to je da vjenčanica bude jednostavna i bez previše ukrasa. Za vjenčanicu je korišten peau de soie, odnosno luksuzna svilena tkanina koja se često koristi upravo za vjenčanice, a osim dugog šlepa tu je bio i veo od tila i čipke. Da je bila riječ o iznimno zahtjevnom zadatku govori i podatak da je izradu bilo potrebno čak 540 sati.

  • +12
Vjenčanje Umara i Nade Kamani Izvor: Profimedia / Autor: German Larkin / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Željela sam da sama vjenčanica ima detalje - dekolte, kroj, linije... Haljina koju sam zamislila bila je bezvremenska, koja će ujedno utjeloviti gracioznost i sofisticiranost koje su uvijek u trendu. Zapravo, djelomično me inspirirala jedna crna haljina Grace Kelly', priznala je uoči vjenčanja lijepa Nada. Osim ženstvenog dekoltea tu je i naglašeni struk, koji je dodatno naglasio manekenkinu savršenu figuru.