ZENDAYA

Nova modna ikona u senzacionalnoj haljini sve je bacila u drugi plan

06.05.2024 u 11:20

  • +3

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Zendaya je bez sumnje nova modna ikona te ne prestaje oduševljavati modni svijet

Zvijezda 'Dine' bila je i zvijezda glamuroznog događanja uoči Met Gale, najprestižnijeg modnog događaja koji se u svibnju svake godine održava u New Yorku.

Mlada glumica, koja je u tjednima iza nas imala pune ruke posla oko promocije svog novog filma 'Challengers', ove je godine supredsjedateljica Met Gale, uz Jennifer Lopez, Bad Bunnyja i Chrisa Hemswortha, australskog glumca najpoznatijeg po ulozi Thora.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za ovu je prigodu Zendaya, koja je u svijet showbizza ušla još kao djevojčica, odabrala spektakularnu vintage haljinu Johna Galliana iz njegove kolekcije 'Haute Bohemia' 1998., a nosila ju je na partyju koji je organizirala Anna Wintour.

Pripijena poluprozirna bijela haljina imala je mrežasti gornji dio s ružičastim leptirićima, a lijepa Amerikanka ovaj je cool look nadogradila bijelim salonkama. Uz ružičaste cvjetne detalje, odlučila se za ružičasti make up look, a posebnu je vibru ovom besprijekornom stajlingu dala tamna manikura na rukama.

Glumica je svoju svijetlosmeđu kosu duljine do ključne kosti stilizirala u voluminoznu i lepršavu frizuru s blagim uvojcima, a svi su se složili da je i ovoga puta njezin stilist Law Roach, s kojim godinama uspješno surađuje, odradio odličan posao.

Unatoč kiši, simpatična zvijezda rado je popričala s okupljenim obožavateljima, s kojima se i fotografirala i davala im autograme.