mamac za poglede

Noge izbacila u prvi plan: Daria Lorenci Flatz na festivalu u Cannesu zablistala na crvenom tepihu u efektnoj haljini domaćeg brenda

26.05.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Daria Lorenci Flatz koju gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji 'Kumovi' na Novoj TV boravi na filmskom festivalu gdje predstavlja ukrajinski film 'Butterfly Vision' kojeg je režirao Maksym Nakonechnyi

Daria Lorenci Flatz javila se se iz Cannesa svojim pratiteljima i prijateljima putem društvenih mreža gdje im je pokazala djelić atmosfere.

Najveće svjetske zvijezde doputovale su iz Hollywooda kako bi se prošetale crvenim tepihom na canneskim stubama i pokazale svoje najbolje kombinacije, a nije zaostajala ni naša glumica koja je za poziranje odjenula kreaciju domaćeg brenda Lokomotiva by Lana Puljić. Riječ je o dugom sakou s velikim otvorom na leđima povezanim sa zlatnim lancima, a koji otkrio je i da ispod nema ni grudnjak. Gole noge bile su joj u prvom planu.

Sudeći po fotografijama s događaja, zabave joj nije nedostajalo. Inače, film 'Butterfly Vision' sniman je u Kijevu prošle godine, a zanimljivo je da priča prati život vojnikinje koja je zarobljena u ratu. Naša glumica u njemu ima manju ulogu.

  • +7
Daria Lorenci Flatz Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL