KRISTEN BELL:

'Kad ćete se konačno oporaviti od javnog dojenja'

21.06.2014 u 12:00

Bionic
Reading

Kristen Bell u nedavnom intervjuu komentirala je bojkot fotografiranja svoje djece i 'problem' dojenja u javnosti

Glumica Kristen Bell ('Snježno kraljevstvo') i njen muž Dax Shepard pokrenuli su kampanju kojoj je cilj sprječavanje fotografiranja djece – pozvali su svoje obožavatelje na bojkot časopisa koji plaćaju za slike djece slavnih. Smatraju da je fotografsko uhođenje djece maltretiranje te da nema namjeru davati intervju onim časopisima koji to čine.

'Važniji su mi moj integritet i vrijednosti, nego karijera', rekla je Kristen Bell.

'U pitanju je voajerizam. Zamislite kakav učinak ima na djecu to što ih po cijeli dan prate fotografi. Također razmislite kako kao kupac imate najvažniju ulogu u cijeloj toj priči – stvari se neće promijeniti dok se potrošači ne promijene', kaže Kristen Bell.

Lijepa glumica je zadovoljno izjavila da fotografi više ne prate njenu obitelj te da imaju mir i mogućnost normalnog života. Mnoge druge zvijezde izrazile su podršku i zahvalnost za kampanju Kristen Bell.

Holivudska zvijezda priznaje da je slobodnih svjetonazora kad je u pitanju majčinstvo.

'Prestali smo spavati svi zajedno u istom krevetu već nakon nekoliko tjedana. Lincoln spava savršeno sama u svom dječjem krevetiću, a dojim je dok nije sita. Također je puštam da bude sama, tako da se navikne na to da nije centar svačijeg svemira kad jednom bude starija', kaže Kristen Bell.

Glumica je komentirala i dojenje u javnosti; kaže da bi se ljudi konačno trebali oporaviti od šoka javnog dojenja.

'U pitanju su samo grudi. Smirite se! Imamo ih pod majicama i kad ih ne gledate', zaključila je glumica.