UVIJEK U TRENDU

Jennifer Lopez i Ben Affleck svoju ljubav počeli iskazivati i modno: U usklađenim izdanjima prošetali ulicama Los Angelesa

25.08.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Otkako su obnovili romansu Ben Affleck i Jennifer Lopez ne odvajaju se jedno od drugoga, a njihova stara/nova ljubav izaziva veliko zanimanje javnosti

Par koji su mediji svojedobno prozvali Benifer gdje god da se pojavi izaziva veliku pozornost, a svojim su zadnjim pojavljivanjem pokazali da im nije strano ni modno usklađivanje.

Zanosna latino ljepotica, koja je ove godine proslavila 52. rođendan i može se pohvaliti nevjerojatnom figurom i mladolikim licem, u društvu dečka Bena Afflecka prošetala se ulicama Los Angelesa, a njihovi su stajlinzi ovoga puta bili pomno osmišljeni.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jennifer je bila mamac za poglede u elegantnoj kombinaciji u sivim i crnim tonovima, baš kao i Ben u crnoj košulji i trapericama od ispranog crnog trapera.

J.Lo je vješto kombinirala crni top bez rukava s midi suknjom kvadratnog uzorka koja je naglasila njezin vitak struk, a stajling bez greške upotpunila je vrtoglavim štiklama i torbicom reptilskog uzorka.

Kosa podignuta u punđu i sunčane naočale lijepo su se uklopili u ovaj elegantni look slavne pjevačice, glumice i poduzetnice kojoj u posljednje vrijeme ide na svim poljima, kako poslovnom, tako i privatnom.

Par koji je bio u vezi od 2002. do 2004. godine te zaruke umjesto vjenčanjem okončao prekidom ove godine odlučio je dati još jednu priliku svojoj ljubavi.