dosta hrabro

Je li ovaj stajling bio najveći promašaj na najvažnijem modnom događaju?

07.05.2024 u 12:01

  • +11

Rita Ora

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / : GUERIN CHARLES/ABACA / ABACA PRESS / ANGELA WEISS / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Ovogodišnja modni događaj Met Gala bio je parada senzacionalnih stajlinga u izgledu flore i faune, a posebnu pažnju privukla je Rita Ora čiji stajling je, u najmanju ruku, bio vrlo hrabar

Rita Ora svakako nije prošla nezapaženo na glamuroznom tepihu Met Gale u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku. Glumica je nosila odvažnu haljinu šivanu po narudžbi ui krašenu perlicama s potpisom Marnija, a samu kreaciju je osmislio kreativni direktor brenda Francesco Risso.

Haljina je bila ukrašena jedinstvenim perlicama u nizu nijansi, uključujući crnu, ružičastu, narančastu, tirkiznu i bijelu, dobavljenih iz raznih krajeva svijeta. Elegantno se spuštajući niz pjevačice noge, haljina je imala visoke proreze s obje strane.

Rita Ora, koja je stigla u pratnji svog supruga, Taike Waititija, novozelandskog redatelja, glumca i komičara, ,izgled je upotpunila prstenjem od bijelog i žutog zlata tvrtke Buccellati sa smaragdima, dijamantima, safirima i rubinima i parom nude sandala s remenčićima koje su upotpunile ovaj jedinstveni komplet.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Što se tiče frizure, odlučila se za kratki i valoviti bob mokrog izgleda koji je dodao dašak oštrine cjelokupnom izgledu. Iako je stajling bio itekako upečatljiv i jedinstven, 'wow' efekt je ipak izostao, a neki su čak naveli kako se radi jednom od najvećih promašaja na najglamuroznijem crvenom tepihu.

  • +73
Met Gala 2024. Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / David Fisher / Shutterstock Editorial / Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia