u gotovo istim izdanjima

Dvije slavne glumice zablistale sa zaboravljenim modnim dodatkom

29.04.2024 u 09:50

  • +3

Keri Russell i Scarlett Johansson

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia, Drew ANGERER / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

U Bijeloj kući u Washingtonu održana je Večer dopisnika na kojoj se pojavio niz slavnih lica te prošetao crvenim tepihom u glamuroznim izdanjima

Među mnoštvom elegantnih stajlinga, mnogima je upao u oči jedan zanimljivi detalj - dvije slavne glumice nosile su gotovo iste haljine, obogaćene elegantnim dodatkom oko vrata.

Naime, Scarlett Johansson i Keri Russell birale su minimalističke dugačke haljine bez naramenice, s dekorativom maramom prebačenom oko vrata, gotovo zaboravljenim modnim dodatkom koji je izašao iz mode još početkom 2000-ih.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prelijepa Scarlett blistala je u bijeloj haljini glamuroznog srebrnog obruba i otmjenog bočnog proreza te pripijenog kroja koji je senzualno naglasio njene obline. Sve je zaokružila upravo dugačkom maramom iste boje te srebrnim stiletto cipelama, a točku na 'i' stavio je crveni ruž i srebrni nakit.

Johansson je na crveni tepih stigla sa suprugom Colinom Jostom, s kojim je razmjenjivala osmijehe i zaljubljene poglede, a on je sve oduševio šalom na vlastiti račun kada je Dougu Emhoffu, suprugu dopredsjednice SAD-a Kamale Harris, rekao:

  • +7
Scarlett Johansson i Colin Jost Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW H. WALKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

'Doug, kao što možeš vidjeti iz brojnih komplimenata upućenih mojoj supruzi, i ja sam navikao biti u drugom planu', našalio je Jost.

Uskoro je crveni tepih stigla i Keri Russell, praćena glumačkim kolegom Rufusom Sewellom s kojim je činila sjajan tandem u popularnoj Netflixovoj seriji 'Diplomatkinja'.

Russell je nosila haljinu klasičnog holivudskog glamura - dugačkog kroja i crne boje te pripadajuće otmjene marame prebačene oko vrata, koja je zavodljivo padala preko golih leđa. Kosu je nosila svezanu u punđu, a od nakita je birala tek raskošan zlatni prsten.

S obzirom na to da su dvije holivudske ljepotice u istoj večeri zablistale s gotovo identičnim modnim dodatkom, nema sumnje kako je riječ o komadu koji bi uskoro mogao postati veliki hit među modnim zaljubljenicama.