UDOBNOST PRIJE SVEGA

Dok Carrie Brashaw žudi za manolicama, Sarah Jessica Parker ne odustaje od 'ružne' obuće

30.04.2024 u 13:30

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Dok u kultnoj seriji 'Seks i grad' troši bogatstvo na cipele s potpisom Manola Blahnika, glumica Sarah Jessica Parker za razliku od Carrie Bradshaw koju godinama utjelovljuje pokazala se neopokolebljivom obožavateljicom udobnih klompi

Kada obavlja različite aktivnosti na ulicama New Yorka, Sarah Jessica Parker prednost redovito daje udobnosti, a dovoljan dokaz za to su njezini nebrojeni casual stajlinzi zaokruženi klompama.

Ovoj udobnoj obući zvijezda serije 'Seks i grad' vjerna je godinama, točnije od početka 90-ih, što je u potpunoj suprotnosti s likom spisateljice Carrie Bradshaw, koja i u običnu šetnju ne ide bez visokih potpetica, po mogućnosti s potpisom slavnoga Manola Blahnika.

Ovog tjedna Parker je uhvaćena u još jednom ležernom stajlingu s omiljenim klompama i nekoliko ručnih torbi u glavnom fokusu.

Iako su donedavno bivale na modnim marginama, klompe ponovno uživaju u svojih pet minuta slave.

Da je riječ iznimno popularnom modelu 'ružne' obuće na modnoj sceni, dovoljno govori komercijalni uspjeh modela Boston s potpisom njemačkog brenda Birkenstock, a s ponovnim bujanjem boho chic estetike na modnoj sceni, lako je predvidjeti da ćemo klompe uskoro viđati na svakom koraku, ne samo na stopalima glavne junakinje 'Seksa i grada'.