šećer za kraj

Danijela Martinović modno oduševila: Pokazala dva stajlinga, jedan bolji od drugoga

05.05.2024 u 08:20

Bionic
Reading

U finalnoj večeri emisije 'Zvijezde pjevaju' Danijela Martinović pokazala je čak dva stajlinga, oba s potpisom švedskog modnog diva H&M

Splitska pjevačica i članica žirija HRT-ovom showu Zvijezde pjevaju, najbolje je sačuvala za kraj. U posljednjoj emisiji sezone pokazala je dva fantastična stajlinga, a oba, naravno, potpisuje stilistica Barbara Repe s kojom Danijela surađuje već neko vrijeme.

Da je stilistica Repe savršeno pogodila senzibilitet slavne Splićanke i navela je da iz modne 'zone komfora' uspješno iskorači i poigra se s malo odvažnijim krojevima i stilovima, svjedočili smo još u prošloj sezoni kad je Danijela počela nizati stajlinge, jedan bolji od drugoga.

Komplimenti su se redali, a Danijelu je naš dežurni modni kritičar Fashion Guru proglasio najbolje odjevenom Hrvaticom u prošloj godini. U ovoj sezoni Barbara i Danijela još su više podigle letvicu, a najnovijim stajlinzima zapečatili su njezin status modne zvijezde.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prvi stajling u finalnoj emisiji bio je u znaku crne, a nosila je usku haljinu s naramenicama i šavovima u stilu korzeta, a krasi je detalj patentnog zatvarača na dekolteu. Haljina midi dužine prati liniju tijelu, a dio je kolekcije H&M Studio 2023. Uz njih je nosila cipele koje je stilistica sama doradila.

U drugom dijelu emisije Danijela je presvukla u roza haljinu, također s potpisom H&M-a, a stilistica nam je otkrila da je kupljena u second hand dućanu. Cipele su također iz H&M-a, a rukavice su iz fundusa stilistice. Za besprijekoran look lijepe Splićanke zaslužni su i vizažistica Iva Dujić te Katica Topčić koja brine o frizuri.

USUSRET VALENTINOVU

Crvena je njezina boja: Danijela Martinović zablistala u raskošnoj haljini

Pogledaj galeriju