tenisice koje obožavamo

Adidas je odlučio sve pomesti; stižu najljepše sambice do sada!

08.05.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Leopard uzorak istaknut na mnoštvu komada jedan je od najvećih trendova u aktualnoj sezoni, baš kao i tenisice Samba brenda adidas, čiju popularnost danas rijetko koji model može umanjiti

Dominacija legendarnog adidasovog modela Samba, kakvoj svjedočimo posljednjih sezona, najviše se može zahvaliti britanskoj dizajnerici Grace Wales Bonner.

Navedeno je rezultiralo novim fokusom ljubitelja mode na kultni model adidasovih tenisica, originalno namijenjem igranju dvoranskog nogometa.

U svijetu fashionistica s TikToka i Instagrama, najpopularnijim verzijama Sambi s potpisom Wales Bonner pokazala se metalik srebrna i leopard verzija, a adidas sada planira lansirati vlastitu.

Samba tenisice tako su ponovno postale 'divlje', a njemački sportski div s njima je uskočio u vlak aktualnog i iznimno popularnog trenda komada ukrašnih leopard uzorkom.

U odnosu na prijedlog Wales Bonner, s neodoljivim dodirima krem boje, adidasova leopard verzija Sambi ističe se detaljima od crne, šumski zelene i crvene kože, sa prljavo bijelim jezikom.

Ovih dana predstavljena javnosti, leopard verzija sambica još uvijek nije dobila službeni datum lansiranja, no vjeruje se da će ga dobiti uskoro.

Kada se britanska dizajnerica Wales Bonner pozabavila dizajnom sambica, stvorene verzije razgrabljene su brzinom svjetlosti, a na stranicama za preprodaju tenisica koštale su i trostruko više od originalne cijene, poput njezina leopard prijedloga, što bi se lako moglo dogoditi i sa adidasovim.