u New Yorku

Promotivni turistički film 'Wine Road' osvojio je još jednu prestižnu nagradu na filmskom festivalu 'Muse Awards'

06.05.2024 u 15:48

Bionic
Reading

Nakon zlata u Berlinu na festivalu 'The Golden City Gate', u velikoj konkurenciji kandidiranih filmova iz cijelog svijeta na međunarodnom festivalu MUSE AWARDS u New Yorku film 'Wine Road' ,snimljen u produkciji BALDUČI FILMA, osvojio je zlato u kategoriji 'Branded Content – Travel &Tourism'. Filmove je ocjenjivao međunarodni žiri od 40 članova

MUSE Creative Awards (NEW YORK, US) je prestižna međunarodna platforma za dodjelu nagrada za oglašavanje, koja daje priznanje izvrsnosti i inovacijama u područjima kreativnog dizajna, oglašavanja i digitalnih medija. Okupljajući umjetnike, dizajnere i kreativne profesionalce iz cijelog svijeta, nagrada daje priznanje izvanrednom umijeću koje oblikuje uvjerljive priče i ostavlja trajan utjecaj na publiku, stoji u priopćenju.

S kategorijama u rasponu od oglašavanja do digitalnih medija, zajedno s marketinškim strategijama i PR komunikacijama, MUSE Creative Awards nudi platformu za kreativnost da zablistate u svojim različitim oblicima, povezujući se kroz zajedničku strast za pretvaranjem ideja u umjetničku stvarnost.

Pobjednici će imati svoje profile prikazane i promovirane na web stranici MUSE Creative Awards tijekom 5 godina, dodajući još jednu dodatnu platformu za promociju, u ovom slučaju našeg filma i hrvatske turističke ponude.

Da vinske ceste zrače posebnom atmosferom te da se turisti mogu uputiti automobilom na ove destinacije, proći kroz kušaonice vina – vinske ceste, jahati konje, voziti bicikl, ali i prenoćiti u jedinstvenim objektima privatnog smještaja (uživajte u svojim vinskim avanturama – nemojte piti i voziti), prikazale su naše poznate glumice Vanda Winter i Natalija Đorđević, koje su na vrlo uvjerljiv i originalan način prikazale što gosti mogu vidjeti, okusiti i doživjeti.

Film je snimljen u produkciji Balduči filma, producentica i scenaristica Spomenka Saraga, redatelj je Herve Tirmarche, a snimatelj Jalil Armijo.

Film je do sada sudjelovao na 7 festivala i osvojio pet nagrada i dva priznaja ; dva zlata (Berlin i NY), , Specijalna nagrada (Švedska), Best Travel Film – (Festivalu u Kalkuta Indija), Best International Film Bukurešt (Rumunjska) The Best Commercial, te dva priznanja Finalist (Japan i Južna Afrika).

Film možete pogledati na linku https://vimeo.com/891761290