'Prezime ruže'

Olivera Balašević u Puli i Kastvu ovog ljeta predstavlja svoju čuvenu monobajku

07.05.2024 u 13:30

Bionic
Reading

Olivera Balašević će ove ljetne sezone izvesti svoju jedinstvenu predstavu 'Prezime ruže' na predivnim ljetnim pozornicama: na Crekvini u Kastvu 20. lipnja te na Kaštelu u Puli 23. lipnja s početkom u 21 sat na obje lokacije

U ovom scenskom prikazu kroz oči djevojčice koja je odrastala uz obalu Begeja, publika ulazi u emocionalno putovanje koje nas vodi od djetinjstva ispunjenog ljubavlju preko studentskih dana u Novom Sadu do ljubavi, poezije i porodice kao ključnih elemenata njenog života, stoji u najavi.

'Prezime ruže' je emotivna priča o najvažnijim vrijednostima života, o vremenu koje očekuje da ga ispunimo uspomenama, o borbama i odlukama koje nisu lake.

Ova predstava nas podsjeća na moć uspomena, čuvanja istih, na važnost ljubavi i porodice u našim životima te nas poziva da se suočimo sa neminovnostima života hrabro i snagom. 'Prezime ruže' je duboka emotivna saga koja će dirnuti vaša srca ali ono najbitnije inspirirati će vas kako da sačuvate dijete u sebi. Asistentica režije je Jelena Balašević, a dizajner svjetla Branislav Agarski.

Predstava na pozornici pod zvijezdama počinje u 21 sat, a broj ulaznica je ograničen te organizator preporuča kupnju istih na vrijeme.