AKCIJA U VIROVITICI

Policija oduzela oko 4,5 kg marihuane, osumnjičena trojica muškaraca

04.01.2024 u 17:05

Bionic
Reading

Policija je u pretragama obiteljskih domova i drugih prostora kojima se koriste trojica muškaraca na području Virovitice, pronašla i oduzela ukupno oko 4,5 kg droge marihuana, priopćeno je u četvrtak iz virovitičko-podravske Policijske uprave

Višemjesečno kriminalističko istraživanje provedeno je nad trojicom muškaraca u dobi od 47, 45 i 44 godine, osumnjičenih za kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nakon prikupljenih operativnih saznanja službenici PU virovitičko-podravske su, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru proveli pretrage obiteljskih domova i drugih prostora kojima se koriste trojica muškaraca na području Virovitice.

Pronađeno je i oduzeto 4,5 kg droge marihuane, pvc šprica s 21 ml ulja droge marihuane, tri drobilice i jedna precizna vaga. "Protiv dvojice muškaraca slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici po članku 190. stavku 2. Kaznenog zakona, dok je protiv dvojice muškaraca podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droge", navodi se u priopćenju PU virovitičko-podravske po dovršetku kriminalističke istrage.