REGIONALNI DIREKTOR UNICEF-A

Steven R. Allen u posjeti Hrvatskoj

Foto: tportal.hr

Datum objave:
09.07.2010 13:30

Autor: tportal.hr/unicef

Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova

Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

Regionalni direktor UNICEF-a za Srednju i Istočnu Europu i Zajednicu Neovisnih Država, Steven R. Allen, nalazi se u posjeti Hrvatskoj od 7. do 9. srpnja ove godine

Cilj posjete regionalnog direktora je zajedno s partnerima razgovarati o napretku u provedbi zajedničkog Plana programskih aktivnosti UNICEF-a i Vlade Republike Hrvatske.

Prvoga dana posjeta, regionalni direktor je imao prilike razgovarati s brojnim partnerima UNICEF-a u Hrvatskoj – udrugama, tijelima državne uprave i tvrtkama.

Tom je prigodom Steven Allen zahvalio svim partnerima na dosadašnjoj suradnji i potpori, a u razgovoru s prvim partnerom UNICEF-a u Hrvatskoj, Hrvatskim Telekomom istaknuo je važnost dugotrajnih partnerstava i kontinuiranih ulaganja u korist djece.

Steven R. Allen će se tijekom radnog posjeta susresti s predsjednikom Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivom Josipovićem, potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske i ministrom zdravstva i socijalne skrbi, dr. Darkom Milinovićem, ministrom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, gospodinom Tomislavom Ivićem, te pravobraniteljicom za djecu, gospođom Milom Jelavić.
Sve o temi: UNICEF | Steven R. Allen
čestitke
Čuvari djetinjstva
Unicef webshop