STOP NASILJU MEĐU DJECOM

Golferi prikupili 160 tisuća kuna

16.06.2010 u 08:30

Bionic
Reading

Na međunarodnom humanitarnom golf turniru 'On the Green with UNICEF' u Kempinski Hotelu Adriatic okupilo se više od 60 golfera koji su svojim sudjelovanjem potvrdili i humanost, donirajući 160 tisuća kuna za UNICEF-ovu akciju Stop nasilju među djecom

Proslavljeni hrvatski košarkaš i golfer, Toni Kukoč s veseljem se je odazvao UNICEF-ovom pozivu da bude službeni domaćin prvoga humanitarnog golf turnira čiji prihod ide za prevenciju nasilja u školama. On je golfere dočekivao na posljednjem, 18. polju pa su svi igrači imali jedinstvenu priliku upravo s njim odigrati flight toga polja.

Ukupno je 17 ekipa sudjelovalo u turniru. Prvo mjesto osvojila je ekipa Maistre d.d., drugo mjesto je pripalo ekipi Hypo Alpe Adria banke, a treće ekipi Golf Adriatic u kojoj je igrala i gospođa Josipa Lisac.

Sva sredstva prikupljena na ovome turniru pomoći će uključivanju novih škola u UNICEF-ov program Stop nasilju među djecom u kojemu trenutačno sudjeluje više od 260 škola iz cijele Hrvatske.

Lora Vidović, predstojnica UNICEF-ova ureda za Hrvatsku ovom je prigodom zahvalila partnerima – hotelu Kempinski Adriatic i Istarskoj županiji na velikodušnoj potpori u organizaciji turnira te svim ekipama i tvrtkama koje su svojim sudjelovanjem na golf turniru pomogli prikupiti sredstva za borbu protiv nasilja među djecom.