UNICEF-OV AMBASADOR

Gibonni danas na chatu

01.12.2009 u 08:45

Bionic
Reading

Glazbenik i kantautor Zlatan Stipišić Gibonni ovog petka točno u podne dolazi na chat tportala povodom pokretanja podstranice Unicef.tportal.hr. S Gibonnijem ćete moći popričati o radu UNICEF-a i o njegovoj ulozi ambasadora dobre volje

Zlatan Stipišić Gibonni je prvi imenovan UNICEF-ovim ambasadorom dobre volje u Hrvatskoj, u srpnju 2003. godine. U svojstvu UNICEF-ovog ambasadora dobre volje za Hrvatsku Gibonni je sudjelovao u UNICEF-ovim aktivnostima za promicanje prava djece te prikupljanja sredstava za UNICEF-ove projekte, odašiljući poruke hrvatskoj javnosti, posebice mladima, o idejama i vrijednostima koje vode UNICEF-ov rad s djecom.

'Želio bih kao UNICEF-ov ambasador doprinijeti stvaranju duha u kojem će ljudi brinuti o potrebama drugih i u isto vrijeme biti tolerantni prema različitima od sebe', opisao je Gibonni kako vidi ulogu UNICEF-ovog ambasadora dobre volje. Od imenovanja Gibonni je aktivno radio s UNICEF-om na promicanju smanjivanja nasilja među djecom te se aktivno uključivao u prikupljanje sredstava za potrebe provođenja programa 'Stop nasilju među djecom'.

Uključite se u petak, 4. prosinca u 12 sati