SEKA I BRACO

Dizajnerske lutkice za pomoć djeci

Unikatne krpene lutkice vodećih hrvatskih dizajnera koje su predstavljene na humanitarno modnoj reviji 'Dobrota je uvijek u modi' mogu razveseliti i vas

Lutkice 'Seka i braco' predstavljene u sklopu 20. Cro A Portera dostupne su na web stranici shop.unicef.hr, a informacije se mogu dobiti u Uredu UNICEF-a, na broj telefona 01 3031 626.

Tako i vi možete izabrati neku od originalnih Seka i braco lutkica iz ekskluzivne kolekcije 'Dizajneri za djecu'. Među lutkicama možete odabrati one Đurđice Vorkapić (Hippy Garden), Jelene Aleksić, Andree Bistričić (Dioralop), Sonje Lamut, Nede Makjanić Kunić (MAK), Ksenije Vrbanić (XD Xenia Design), Luke Grubišića, Borisa Pavlina, Zorana Aragovića, Matije Vuice, Anamarije Asanović, Aleksandara Šekuljice i Ivana Tandarića iz ELFS-a, Tomislava Bahorića, Borne Rajić (Borna et Fils), Jasmine Arnautović (JET-LAG), Renate Svetić, Juraja Zigmana, Aleksandre Dojčinović (Lei Lou), Anamarije Brkić (A'MARIE) i Andrijane Subotić Pjajčik (Etna Maar).

Jedinstvena cijena lutkica osigurat će da i vi svojom donacijom potaknete programe UNICEF-a za poticanje udomiteljstva djece s teškoćama u razvoju.
čestitke
Čuvari djetinjstva
Unicef webshop