POMOĆ NAJMANJIMA

Uspješna humanitarna večera za 'Prve tri su još važnije'

19.04.2012 u 08:41

Bionic
Reading

Povodom pete obljetnice otvaranja, u hotelu Le Méridien Lav, Split, a u suradnji s UNICEF-om održana je humanitarna gala večera, pod nazivom 'Mojih pet za tvoje tri'

Tako je slavljeničko 'Lavlje srce' kucalo za UNICEF, a proslavu svojeg petog rođendana u hotelu su obilježili čineći pravu stvar; organizirajući humanitarnu večeru s koje su sredstva donirana programu 'Prve tri su još važnije'.

Uz glazbene nastupe Olivera Dragojevića i Dupina, Doris Dragović, Tedija Spalata, Zorice Kondže, Meri Cetinić, Petra Graše, Lukya, Marka Pecotića te sudjelovanje UNICEF-ove ambasadorice dobre volje, Maje Vučić, a pod vodstvom Duška Ćurlića, te je večeri održana i aukcija osobnih predmeta. Na njoj su uzvanicima bili ponuđeni: Gibonnijev Porin,sprinterice Blanke Vlašić, potpisani dres i lopta te knjiga i DVD Hrvatske rukometne reprezentacije, potpisana lopta Vatrenih, reket Ivana Ljubičića iz posebne serije, potpisani dres NK ‘Hajduk’, skijaško odijelo Ivice Kostelića, haljina i ogrlica Jelene Rozge, slika Hrvoja Dumančića, hokejaška palica Daria Kostovića te potpisani dres košarkaša Juana Carlosa Navarra.

Prodajom ulaznica i aukcijom prikupljeno je više od 106 tisuća kuna, a sva bit će uplaćena UNICEFU za projekt 'Prve tri su još važnije!', čiji je cilj osigurati svim roditeljima i najmlađoj djeci s teškoćama u razvoju, pravodobnu potporu i ohrabrenje u prvim godinama života.

'Iznimno sam privilegirana što sam večeras u društvu divnih ljudi koji su svojim donacijama pomogli UNICEF-ov projekt Prve tri su još važnije', rekla je predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Lora Vidović.